Errorlog / Fellogg

På ett webbhotell som ligger på en linuxplattform kan du se vilket tema/plugin som orsakar problem på din sajt.

Logga in på mina sidor

Välj Tjänster i den blå menyn

Välj Mina tjänster

Klicka på tjänsten/Webbhotellet för domänen som din wordpress finns på

Välj att logga in på Kontrollpanelen

Välj System Info  & Files i menyn, se bild nedan pil nr 1

Välj Site Summary / Statistics / Logs, se bild nedan pil nr 2

Wordpress - Errorlog

I loggen finns text som beskriver vad som har gått fel när sajten ska starta upp.

Det kan se ut som nedanstående:

/domains/mindomän.se/public_html/wp-content/themes/mitt_tema/

Om det står themes och ett namn efter är det just detta temat som är problem med.

Om det står plugins istället för themes och ett namn efter är det just detta plugins som är problem med.

Byta tema eller deaktivera plugins i wordpress, läs mer här