1. Logga in på din kontrollpanel

2. Under Avancerat hittar du Installatron Applications Installer, välj detta val.

3. Du får nu upp Installatron. Om du har flera flikar att välja på välj den som heter; Applikationsutforskare.

4. Under Blogg och CMS kan du hitta Wordpress ( tredje valet). Välj Wordpress.

5. Välj installera

6. Nästa sida kommer upp med information som ska fyllas i ang din wordpress

7. Här väljer du var din wordpress ska hamna dvs under vilken domän. I rullgardinsmenyn för Domain ser du vilka val du har då det gäller placering av din Wordpress.

8. I fältet Bana bestämmer du var på din domän din wordpress ska hamna. Det går att lämna fältet för bana tomt och då hamnar din Wordpress direkt under din domän.

9. Välj vilken version som du vill installera. Senaste versionen är valt som standard.

10. Tryck Installera

11. Nu kommer du tillbaka till Installatron där du ser vilka installationer du har. I rutan som heter My Wordpress kan du se länkarna till din Wordpress, till din Admin-sida och till support för Wordpress. Klicka på länken för Admin och logga in.

Nu kan du börja skapa din blogg!