Permalänkar fungerar inte på windowsserver

Om du vill använda Pretty permalinks i Wordpress behöver du lägga till en URL Rewrite i Web.Config.

Lägg till nedanstående i din web.config. Klicka här!

Om du inte har en web.config kan du lägga till en tom web.config och sedan lägga till ovanstående. Klicka här

Kod för Permalänkar läggs till i web.config
<system.webServer>
	<rewrite>
	<rules>
		<rule name="WordpressRewrite" stopProcessing="true">
			<match url=".*" />
			<conditions logicalGrouping="MatchAll">
				<add input="{REQUEST_FILENAME}" matchType="IsFile" negate="true"/>
				<add input="{REQUEST_FILENAME}" matchType="IsDirectory" negate="true" />
			</conditions>
				<action type="Rewrite" url="index.php" />
		</rule>
	</rules>
	</rewrite>
</system.webServer>

Du hittar en tom web.config här.
<?xml version="1.0"?>

<configuration>

<system.web>

<customErrors mode="On"/>

<authentication mode="Windows"/>

<identity impersonate="true"/>

<authorization>

<allow users="*"/>

</authorization>

<trace enabled="false" requestLimit="10" pageOutput="false" traceMode="SortByTime" localOnly="true"/>

<sessionState mode="Off"/>

<globalization requestEncoding="utf-8" responseEncoding="utf-8"/>

<httpRuntime executionTimeout="1800"/>

<webServices>

<protocols>

<!-- This disables the service help and generated WSDL pages. -->

<remove name="Documentation"/>

</protocols>

</webServices>

</system.web>

<appSettings><add key="\\MyServer\MyDatabase" value="DatabasePath"/></appSettings>

</configuration>

Du lägger till koden för permalänkarna efter </system.web>

Nu ska länkningen fungera!