Välj SSL Certifikat

I rutan ”Klistar in ett förgenererat certifikat och nyckel” ska ni se Key-koden och den ska finnas kvar.

Under Key-koden ska nu den koden som ni har fått från Ballou klistras in.

Det är viktigt att Key-koden ligger kvar!

Tryck på Spara

Nu är certifikatet installerat.

Om ni behöver installera ett root certifikat (finns längst ner på sidan SSL), använd nedanstående länk:

https://support.globalsign.com/customer/portal/articles/1223298-alphassl-intermediate-certificates