Vid beställning av Alpha SSL ingår ingen support.

Logga in på kontrollpanelen

Välj Websites

Klicka på domänen det gäller

Välj SSL bland flikarna mitt på sidan

Välj Generate CSR

Välj vilken typ av SSL, om det är domännamn med och utan WWW eller ett Wildcard.

Ett wildcard innebär att man kan använda sitt SSL till flera subdomäner.

Tänk på att beställningen ska stämma överens med CSR-koden.

Om ni skapar en CSR-kod för wildcard måste beställningen på minasidor.hostek.se innefatta ett wildcard.

Om ni vill ha ett SSL som gäller för och utan www ska ni fylla i domänen och www.

Detta innebär att ni får ett certifikat som gäller både med och utan www.

Fyll i Organization: Företagsnamnet/Ert namn

Fyll i Organization Unit: Web

Fyll i Country: Sweden

Fyll i State/Province: Staden där ni bor

Fyll i City/Locality: Staden där ni bor

Tryck på Generate CSR

Kopiera koden och lägg till i din beställning av SSL för domänen.

Observera att koden som ni kopierade får inte raderas, den behövs för att certifikatet ska fungera!