Password confirmation/ Lösenordsbekräftelse

Om du får ett mail med en begäran om att du ska verifiera ditt lösenord, ska du inte klicka på någon länk.

Varken vi eller Microsoft skickar ut mail där ni ska verifiera ert lösenord.

Mailet kan se ut som bilden nedan:

Office365 - lösenordsbekräftelse som är bedrägeri
Ni byter lösenordet inne på kontrollpanelen och den enda gång ni ska verifiera ert konto är när ni installerar kontot i outlook första gången.

Länk till hur du byter lösenordet: Byta lösenord i kontrollpanelen
Länk till hur du byter lösenordetByta lösenord i webbmailen