Länka till dokument i Sidbyggaren

Logga in på Sidbyggaren

Nr1, markera texten som ska länkas
Nr2, Klicka länkikonen i menyn för textmodulen

Sidbyggaren - Länka text

Se bild nedan.
Nr1, markera Fil från din hemsida
Nr2, välj pennan för att ladda upp dokumentet eller välja ett av de befintliga dokumenten som finns

Sidbyggare - Dokument

Om inte dokumentet är uppladdat under Media kan detta laddas upp via knappen Ladda upp fil.
Tänk på att inte ha åäö eller mellanslag i filnamnet på median som du ska ladda upp.
En del webbläsare kan inte läsa svenska tecken på ett korrekt sätt.

Sidbyggare - dokument
Ladda upp filen och markera filen under mediaoch tryck på Välj

Nu ska filen synas vid pennan för fil från din hemsida

Sidbyggare - Dokument, upload
Tryck på Spara utkast

Nu är dokumentet länkat till texten.

Sidbyggare - Länkat dokument

Efter publiceringen av sajten kommer ert dokument att dyka upp om besökaren klickar på markerad text.