Sidbyggaren – Bildspel

Lägga till Bilder:

Logga in på din sidbyggare

Välj Galleri-modulen i menyn

Sitepro - Bildgalleri i modul

Nu öppnas ditt galleri.

Du kan nu välja att ladda upp nya bilder eller välja bilder av de som finns på ditt utrymme.
För att lägga till bilder i galleriet klickar du på bilderna.
Bilderna får då en lite blå ram runt sig.
När du trycker Applicera kommer bilderna att läggas till i galleriet.

Sitepro - Bildgalleri, lägga till bilder

När du har valt dina bilder kan du trycka på Applicera.

Dina bilder läggs till galleriet och visas i din sidbyggare

Radera bilder i Galleriet

Logga in på din sidbyggare

Markera ditt galleri

Sitepro - Bildgalleri, editera

Välj Byt bilder i menyn

Dina bilder öppnas i ett nytt fönster där du kan avmarkera de bilder du inte vill ha med i bildgalleriet

Sitepro - Bildgalleri, byta bilder

Klicka på bilden du inte vill ha med i galleriet så avmarkeras bilden och kommer då inte med i galleriet.

Sitepro - Bildgalleri, radera