Lägga till redirect i webconfig

Om sajten inte slår över till https efter installationen av certifikatet kan man hjälpa till att styra över domänen mot https.

Läs mer om det här: Läs mer om våra SSL här

Koden ska ligga i webconfig mellan taggarna för <system.webServer> och </system.webServer>

I den filen anger du följande kod:

<rewrite>
<rules>
	<clear />
<rule name="Force HTTPS" enabled="true">
	<match url="(.*)" ignoreCase="false" />
	<conditions>
		<add input="{HTTPS}" pattern="off" />
	</conditions>
	<action type="Redirect" url="https://{HTTP_HOST}{REQUEST_URI}" appendQueryString="true" redirectType="Permanent" />
</rule>
</rules>
</rewrite>

Nu ska sajten gå över till https.

Observera! För att detta ska fungera måste du har ett SSL installerat på din domän!