Ditt paket börjar bli fullt!

Om du får ett mail där ämnesraden är: Ditt paket börjar bli fullt! innebär det att ditt webbutrymme på ditt webbhotellspaket är på väg att ta slut.

Mailet kan se ut som följer:

Hej DITT NAMN (ANVÄNDARNAMN)/ DIN_EPOSTADRESS,

Ditt paket, Ballou IIS, använder nu mer än 85% av utrymmet.

Det använder: disk space usage - 92%

Vi ber dig snarast åtgärda detta för att inget ska stoppas eller påverkas.

Med vänliga hälsningar

Ballou

Du behöver nu logga in på din kontrollpanel för det användarnamnet som nämns i mailet och rensa på ditt utrymme genom att klicka på Filhanteraren och sedan Domains-->Din domän---> wwwroot

Tänk på att det du rensar där måste vara filer som inte används till din hemsida idag.
Filer som ligger i mappen Logs ingår även dessa i utrymmet för ditt webbhotell.
Dessa filer kan du enbart komma åt via Kontrollpanelen

Eller kan du via FTP rensa på servern.

Om du inte kan rensa på servern av olika anledningar är nästa steg att uppgradera ditt paket.