Vi har valt att använda oss av ASPUpload som uppladdningskomponent för våra webbhotellpaket. Versionen som vi aktiverar på våra servrar är 3.0 och manualer och hjälpguider återfinns på ASPUploads hemsida. Adressen dit är: http://www.aspupload.com/manual.html Kodexempel: Filen skickas upp i en katalog (exempel "bilder") under wwwroot. Count = Upload.SaveVirtual("/bilder") Denna rad bestämmer vart filen ska laddas upp. Man kan sedan bygga ut detta med att spara flera filer samtidigt eller lagra dem i en databas.

Mer hjälp: http://www.pellesoft.se/area/articles/article.aspx?artid=600