SMS - Skicka SMS

Under sms-hanteraren inne på mina sidor finns menyvalet Skicka SMS.

Innan du kan skicka sms måste du lägga upp en avsändare. Klicka här för instruktioner

Snabb-SMS
Här kan du skicka ett sms till en eller flera mottagare om du separerar mottagarna med komma (,) mellan varje mottagare.
Mobilnumret måste börja med +46

Mottagare
Här kan du välja mottagare som du har lagt upp i din adressbok.
Börja skriv mottagarens namn så får du upp de mottagare som passar in.
Markera den mottagare som du vill använda dig av
Om du har sparat mottagare med telefonnummer både i fältet för namn och i fältet för mobilnummer kan du skriva nummer i din sökruta.

Välj Grupp
Detta alternativet ska du välja om du vill skicka sms till en hel grupp
Börja skriv gruppens namn så får du upp de grupper som passar in.
Markera den grupp som du vill använda dig av.

Meddelande
Här skriver du meddelandet till din mottagare/grupp

Använd Mall
Om du har skapat mallar kan du välja en av dessa i rullgardinsmenyn ute till höger på rutan

Välj Avsändare
Välj den som ska vara avsändare för sms:et
För att kunna använda detta måste du ha lagt upp en avsändare. För instruktioner om hur du lägger upp en avsändare, klicka här

Välj leveranstid
Här kan du välja när på dygnet som ditt sms ska skickas.
För att senarelägga utskicket klicka på Välj Datum
Klicka därefter på textrutan nedanför
Klicka på datumet
Klicka på den lilla klockan i rutan under datumen
Välj tid då meddelandet ska skickas.
AM = tid från 00.00 - 12.00
PM = tid från 12.00 - 23.59

Nu är meddelandet klart för att skickas, tryck på Send!