Lägga upp sitt mailkonto i Gmail

Gå in på ditt konto hos Google
Välj Inställningar
Välj Konton och import
Välj Lägg till ett POP3-konto som du äger
Ange e-postadressen till kontot för att hämta mail från
Nästa steg
Fyll i följande:
Användarnamn:     Hela din epostadress
Lösenord:     Lösenordet till din epostadress
POP-server:  För att hitta din mailserver, läs guiden här: Min mailserver
Port: 995
Fyll i de val du vill ha i de kryssrutorna som är nedanför formuläret som du fyller i.

Välj Lägg till konto

Välj "Ja, jag vill kunna skicka e-post som......"
Nästa steg
Bocka ur valet Behandla som ett alias.
Nästa steg

Klicka i alternativ 2 dvs Skicka via domännamnet.com SMTP-servrar
SMTP-server:  För att hitta din mailserver, läs guiden här: Min mailserver
Användarnamn:     Hela din epostadress
Lösenord:     Lösenordet till din epostadress
Port: 25
Säker anslutning med TLS: Markeras

Välj Lägg till Konto
Klicka på länken som har skickats till din mail för att bekräfta att du äger epostkontot.

Kontot är nu tillagt.