PHP ini

OBS! Ändringen i php-ini ändras för alla domäner på samma webbhotellsabonnemang!

För att kunna ändra php-ini måste du först logga in på mina sidor och därefter välja Mina tjänster --->Tjänster.

Tryck nu på webbhotellspaketet som du vill ändra php-ini.

Vi har en del servrar med äldre tema och några med nya temat på.

Om du har det gamla temat:  Kontaktar ni supporten så hjälper vi er byta.

Om du har det Nya temat: Du kan göra inställning på din PHP.ini fil för linuxservrar genom att:

OBS! Ändringen i php-ini ändras för alla domäner på samma webbhotellsabonnemang!

1. Logga in på din kontrollpanel
  2. Välj domänen det gäller
  3. Välj Extra features i den blå menyn
  4. Välj Select PHP version
  5. Välj en PHP-version
  6. Välj Show PHP setting

Nu kan du förändra en del värden tex. display_errors, max_input_vars och register_globals med flera.

allow_url_fopen

display_errors

error_reporting

file_uploads

include_path

log_errors

mail.force_extra_parameters

max_execution_time

max_input_time

max_input_vars

memory_limit

open_basedir

post_max_size

proc_open

register_globals

session.save_path

short_open_tag

upload_max_filesize