Importera kontakter

1. Exportera ut dina kontakter från ditt epostprogram som en .csv-fil
  2. Öppna filen i Excel
  3. Översta raden beskriver vilka poster som ska finnas. Se till att fälten heter samma som på webbmailen. Webbmailen letar efter följande poster:
    1. Title
    2. First Name
    3. Middle Name
    4. Last Name
    5. Nick Name
    6. Display Name
    7. Company
    8. Department
    9. Job Title
    10. Business Email
    11. Business Street
    12. Business City
    13. Business State
    14. Business Postal Code
    15. Business Country
    16. Home Street
    17. Home City
    18. Home

Justera nu så att alla poster får de namnen som finns representerade i vår webbmail.

Spara ner filen igen och välj importera under kontakter.
Leta upp filen och tryck på Importera

Här är ett exempel på hur filen ska se ut: importera_kontakter.csv