Om du inte kan radera, skicka och eller spara mail i utkast kan det bero på att du inte har ställt in vilken mapp som ska kopplas ihop med vilken mapp på mailservern.

Starta appen Inställningar tryck på " E-post, kontakter, kalendrar " och tryck på den aktuella e-postkonto .
Tryck på din mailadress igen så att du kommer in och ser inkommande mailserver mm.
Scrolla neråt.
Tryck på knappen "Avancerat"

Klicka på Raderat och välj papperskorg på Trash på servern.
Klicka på Utkast och välj Drafts på servern
Klicka på Skickat och välj Sent Items eller Sent