Byta Lösenord i din Android Mobiltelefon

När du ändrat lösenord i din e-postadministration får du en avisering i aktivitetsfönstret på din mobil (ett brev) om att du ska ange nytt lösenord i din mobil.

Dra ner aktivitetsfönstret.
Du kommer nu se att aviseringen säger "Gick inte att logga in".

Klicka på aviseringen (ett brev) för att komma vidare till inställningarna.

Scrolla längst ner för att få fram "SERVERINSTÄLLNINGAR"

Här finner du inställningar för Inkommande och Utgående mailserver.

Efter lösenordsbytet på "Inkommande inställningar" är det denna vy du kommer tillbaka till. Därför klickar vi in på "Utgående inställningar" efteråt.

Fyll i ditt nya lösenord under "Lösenord".
Klicka därefter "Klar".

Du kommer tillbaka till vyn i bild två (2) igen.

Klicka på "Utgående Inställningar" för att komma till vyn som du ser här bredvid.

Fyll i ditt nya lösenord under "Lösenord". Klicka därefter "Klar".

KLART!