Du ändrar lösenord till din e-post via mailadministrationen. När du ändrat lösenord behöver du ange det nya lösenordet i din mobiltelefon, du kommer nämligen mötas av ett felmeddelande enligt bilden.
Klicka på Inställningar

Under "SERVER FÖR INKOMMANDE E-POST" hittar du fältet "Lösenord".

Fyll i ditt nya lösenord.
OBS! Tryck inte på "KLAR" ännu uppe i högra hörnet, det gör vi efter sista steget i guiden.

Scrolla ner till "SERVER FÖR UTGÅENDE EPOST".

Klicka på den vita rutan "SMTP".

Under "PRIMÄR SERVER" finns din SMTP-server.

Klicka på den vita rutan.

Under "SERVER FÖR UTGÅENDE EPOST" hittar du fältet "Lösenord"

Fyll i ditt nya lösenord och tryck sedan "Klar" och sedan "Klar" igen.
Du kommer nu tillbaka till vyn enligt bild två (2).