Hur man lägger upp sin epost i en Windows mobil

1.    I Applistan väljer du Settings/Inställningar
2.    Välj Konto--> E-post och App-konto-->lägg till konto
3.    Avancerad setup/Avancerad installation (scrolla neråt)
4.    Tryck på Internet Mail/E-post
5.    Kontonamn: Ett namn som du själv väljer för att se skillnad mellan alla dina epostkonton
6.    Ditt namn: Det namn som mottagaren ser när de tar emot ett mail från dig
7.    Inkommande mailserver: mail.DINDOMÄN.XX tex mail.ballou.se
8.    Välj kontotyp: POP3/IMAP4 eller IMAP. Vi rekommenderar att man använder sig av IMAP4/IMAP i mobiltelefonen.
9.    Användarnamn: Hela din epostadress
10.    Lösenord: Lösenordet som är till din epost
11.    Utgående mailserver: mail.DINDOMÄN.XX:2525 tex mail.ballou.se:2525 (2525 står för porten som vi använder oss vid utgående mail)
12.    Markera att den utgående mailservern kräver authensiering Den utgående servern använder samma inställningar som den inkommande mailservern.
13.    Klar!
14.    Tryck på Avancerade inställningar och verifiera att alla inställningar är korrekta.
15.    Välj Download inställningar och ändra där så att det passar ditt användande
16.    Välj Logga in