Vad ingår i SMS-tjänsten?

Ballous SMS-tjänst innebär att du sänder dina SMS från din dator.
Du hittar tjänsten på webbplats http://minasidor.hostek.se

Du kan skicka samma meddelande till hur många mottagare som helst.

• Du kan bestämma när ditt SMS ska sändas iväg - dag och klockslag
• Du kan skapa grupper - hur många som helst.
• Du kan sända SMS till de flesta länder.
• Du behöver inte ha någon egen webbsida - allt administreras genom minasidor.hostek.se.
• Du kan utveckla egna tjänster för din webbsida som skickar SMS då krävs att du har SMS Tjänst Faktura för att få tillgång till ett API

Läs mer här: https://www.ballou.se/sms/