Beställ extra licenser i Hosted Exchange

Beställ extra konton Hosted Exchange

För att beställa en ny licens, gå in på Hosted Exchange tjänsten via https://minasidor.hostek.se.

Klicka sedan på “Hantera produkt” i övre högra hörnet, välj sedan “Ändra Tillval”. Vid nästa sida, bara det antal licenser ni vill ha under “Nya Tillval”. Obs det ingår en licens med Hosted Exchange grundavtal, dvs vill ni ha 3 e-postadresser skriver ni in 2 under “Nya Tillval”. Klicka sedan på “Klicka här för att fortsätta.”

Vid nästa sida får ni en summering av beställningen, val av hur ni vill betala samt möjlighet att ange eventuella rabattkoder. Verifiera allt är korrekt och klicka sedan på “Klicka här för att fortsätta” för att slutföra beställningen.

Vill ni sänka antalet licenser, ta bort dom e-postadresser ni inte vill ha kvar, utför sedan samma process fast ange det nya antalet licenser i “Nya Tillval”.