Betala med Swish

Swish

Du kan välja att betala din tjänst med betalkort direkt vid en beställning.
I slutet av beställningen kan du välja att betala med Swish.

När du har valt betalning så syns knappen, se nedan:

Tryck på Betala nu och sedan öppna din Swish-app.
Numret som är kopplat till betalningen är det som är inskrivet under SMS/Swish-nummer under Mina Sidor

För att byta nummer:
Klicka på ditt namn uppe i högra hörnet när du är inloggad på Mina sidor
Välj mina uppgifter

Scrolla neråt tills du hittar Swishnummer

Välj Spara längst ner

Nu har du bytt Swishnummer och kan använda det när du vill betala fakturan med Swish.