PHP-version (Linux)

OBS! Ändringen av php-versionen ändras för alla domäner på samma webbhotellsabonnemang!

Vi har en del servrar med äldre tema och några med nya temat på.

För att kunna ändra din php-version måste du först logga in på mina sidor och därefter välja Mina tjänster --->Tjänster.

Tryck nu på webbhotellspaketet som du vill ändra php-version.

Om du har det gamla temat:  Kontakta Supporten för att byta tema på din kontrollpanel.

Det gamla temat har en svart menyrad högst upp i kontrollpanelen.

Om du har det Nya temat: Du kan göra inställning på din PHP.ini fil för linuxservrar genom att:

1. Logga in på din kontrollpanel
  2. Välj domänen det gäller
  3. Välj Extra features i den blå menyn
  4. Välj Select PHP version
  5. Välj en PHP-version
  6.  Tryck på Set as current
  7. Klar!

Tänk på ändringen slår igenom på alla era sajter som finns under domänhanteraren.