Hur laddar jag upp min hemsida?

Har Du ett paket på vår nya kontrollpanel kan du ladda upp flera filer även där, men då måste du välja fil för fil, och kan inte som i ett FTP program, flytta över en hel mappstruktur på en gång.

http://www.download.com hittar du många ftp program då du söker efter FTP. Några enkla program är FileZilla, Cute FTP, WS_FTP, Core FTP. Vi hänvisar dock till respektive tillverkare för specifikation och krav av FTP-programmen i sig, men hjälper givetvis till om problem uppstår när ni försöker koppla upp er via FTP mot ert webbhotell.