Byt lösenord e-postkonto

Detta är en samlingsida där ni hittar information och guider för att byta lösenord på ditt e-postkonto.
Samtliga guider är bildbaserade och lätta att förstå.

• När du bytt lösenord i e-postadministrationen är det viktigt att du direkt byter lösenord i dina andra enheter, där du hämtar din e-post (mobiltelefon, e-postprogram mm). Du kan annars bli blockerad för att dina enheter försökt logga in felaktigt för många gånger. Upplever du problem, kontakta oss här för att bli avblockerad eller läs mer här.

Byt till nytt lösenord på följande sätt:

Ändra lösenord på ditt e-postkonto i din mobiltelefon

Ändra lösenord på ditt e-postkonto i ditt mailprogram