Aktivera Automatisk förnyelsefaktura för domännamn

I god tid innan det är dags att förnya ditt domännamn får du alltid påminnelse via e-post av oss!
För att domänen ska förnyas behöver du sedan betala den årliga domänavgiften.

Automatisk förnyelsefaktura
Föredrar du att få en faktura skickad till dig per automatik när det är dags att förnya ditt domännamn, aktiverar du automatisk förnyelsefaktura för önskade domäner:

1. Logga in på Mina Sidor
  2. På sidan Mina domäner, bocka i vilka domännamn du vill aktivera förnyelsefaktura för.
  3. Klicka på "Åtgärd för valda"
  4. Välj "Automatisk förnyelsefaktura"
  5. På nästa sida, klicka på "Aktivera förnyelsefaktura"
  6. Klart - nu får du en faktura automatiskt minst 30 dagar innan valda domäner löper ut.
  7. Du betalar fakturan och domänen förnyas.

Föredrar du istället att själv bestämma vilka domännamn du ska få faktura för, läs mer om beställ förnyelse via Mina Sidor.