Beställa domänförnyelse via Mina Sidor

I god tid innan det är dags att förnya ditt domännamn får du alltid påminnelse via e-post av oss!

Ett domännamn kan förnyas genom att logga in och själv beställa förnyelse via Mina Sidor.
Detta alternativ är standard och är att föredra om du har flertal domännamn.

Du bestämmer själv vilka domännamn du vill förnya innan förnyelsefaktura skapas och skickas till dig för betalning. Domännamnet förnyas när betalning är oss tillhanda. Vi rekommenderar detta alternativ om du vill slippa onödiga fakturor.

Föredrar du istället att få en faktura per automatik aktiverar du "Automatisk förnyelsefaktura".

Själv beställa förnyelsefaktura via Mina Sidor

1. Logga in på Mina sidor och beställ en förnyelsefaktura av önskad domän:

Förnya domännamn - klicka här (inloggning krävs till Mina sidor)

2. Bocka i vilken/vilka domäner du vill förnya
  3. Välj antal år att förnya för resp. domän
  4. Välj "Gå vidare"
  5. Kontrollera din beställning och välj önskat betalsätt
  6. Slutför beställning

Domänen förnyas först när betalningen är Ballou tillhanda.

Är det bråttom att säkra din viktiga domän, rekommenderar vi att betala förnyelse direkt online med kort.