Hur skapar jag en .404-sida?

Detta gör du enkelt genom att göra en egen html eller asp fil, med lämpligt namn exempelvis 404.asp. Ligger du på en gammal Windows 2003 server (IIS21-IIS25), Kontakta Ballou Support med information var filen ligger och vad den heter, så hjälper vi till att aktivera den.

Ligger du på en Windows 2008 R2 server lägger du upp dessa felmeddelandena via din kontrollpanel under -> Web -> Web-sites -> Klicka på domännamnet -> välj fliken "Custom Errors" och lägg till de felmeddelandena du behöver.

Har du ett linuxpaket och vill göra samma sak, gör följande: För att få en "egen" 404-sida för sin Linux-domän lägger man helt enkelt en "404.php"-fil i sin /public_html/ katalog. Denna visas då om någon försöker accessa en sida på siten som inte finns.