Det kan bero på flera saker, här är några saker man kan kolla.

• Finns det en fil från början som heter default.asp eller index.php, måste du plocka bort den filen för att din startfil skall visas.
  • Du kan sakna en startfil exempelvis index.htm, index.html, index.php, default.htm eller default.asp.
  • Ompekning eller DNS har inte uppdaterats ännu. Vid nyregistrering av ett domännamn kan det ta upp till 48 timmar innan det funkar.

Har du kollat ovanstående utan resultat, kontakta Ballou support per e-post ( support@ballou.se ) eller telefon 0455-55588 för hjälp.