Ångra köp av domän

Ballou kan inte lämna tillbaka inköpta domännamn och Kunds köp av domännamn kan därför endast ångras till dess betalning sker, men inte senare.

domännamnet är specifikt valt av dig (och då man inte kan avregistrera en domän) så är domänen inte en vara med ordets vanliga betydelse.

Det rör sig istället om en unik tjänst, som inte kan återkallas.

Du bör vara ytterst noga med att välja rätt domännamn och se till att det är rätt stavat vid beställningen.

Observera, din domän registreras inte förrän du har erlagt betalning, och betalningen har nått Ballou.

Beställning med all information skickas till din kontaktadress direkt när beställningen är klar.

Du har gott om tid att verifiera beställningen innan du väljer att betala den.

Om du kommer fram till att du har gjort en felaktig beställning, och ännu inte betalat, kontakta vår support för att avbeställa beställningen.