Flytta .SE domän till Ballou

För att flytta en .se domän till ballou måste du först vänta dig till din nuvarande registrar för att begära en auktoriseringskod (även kallad EPP-kod).

När du fått denna kod loggar du in på Mina Sidor och Klickar på grön knapp (beställ).

Välj Flytta domän

Fyll i domänen som du vill flytta till Ballou

Klicka i att du vill flytta domänen till Ballou samt hur många år du vill förlänga domänen med.

Fyll i EPP-koden som du har fått.

Välj Fortsätt --> Fortsätt

Kontrollera uppgifterna och välj betalningsperiod.

Läs igenom våra avtalsvillkor och klicka i att du accepterar dem och tryck sedan på knappen Kassa

Observera att din flytt av domän kommer inte att påbörjas förrän betalningen är oss tillhanda.