Inställningar utgående e-postserver

Följande utgående e-postserver gäller för Ballou e-post.

Utgående e-postserver (SMTP): mail.domännamn.se
(ersätt domännamn.se med ditt eget domännamn t ex mail.ballou.se)

Ni behöver även ange autentisering med samma inställningar som får ingående server.

Port utgående e-postserver: 587
(vi använder oss inte av standardporten 25)

Observera - Vissa internetoperatörer kräver idag att kunder skickar e-post via deras utgående e-postserver (smtp). Ballous utgående e-postserver fungerar i dessa fall inte utan måste bytas ut mot internetoperatörens utgående e-postserver. Ring din internetleverantör för att få reda på vilka inställningar du skall använda.

Några av de vanliga leferantörerna är följande:
Telia:
   smtprelay1.telia.com
Tele2:
   smtp.tele2.se
Bredbandsbolaget:
   smtp.bredband.net
Bostream:
   mailrelay.bostream.com
ComHem:
   mailout.comhem.se
Glocalnet:
   smtp.glocalnet.net
Tiscali:
   smtp.tiscali.se